Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TSP915

Spaans conversatie 1 - overdag

Spaans conversatie 1 - overdag
Cursuscode: TSP915

Er worden geen nieuwe grammaticale onderwerpen meer aangesneden, maar aan de hand van huiswerkoefeningen gaan we proberen de kennis wel op peil te houden.

Tijdens de lessen wordt zoveel mogelijk Spaans gesproken en wordt een actieve deelname verwacht van de cursisten. Het is de bedoeling om met verschillende oefeningen en gevarieerde werkwoorden de cursisten zich thuis te laten voelen in het praten in het Spaans. Bovendien kunnen de cursisten hun woordenschat en kennis van structuren vergroten en toepassen. Het huiswerk bestaat uit het zich inlezen in onderwerpen voor de lessen en/of korte gesprekken voorbereiden.

Aan het einde van deze conversatiecursus kunnen de cursisten meedoen aan een vlot gesprek in het Spaans.

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Als u voor het eerst een conversatiecursus Spaans aan de Volksuniversiteit Eindhoven gaat volgen, dan raden wij u zeker aan naar de informatieavond te komen. Mocht u niet de informatieavond kunnen bezoeken, dan kunt u de docent uw eventuele vragen mailen.

Test uw talenkennis zelf op: https://www.vu-eindhoven.nl/content/test-uw-talenkennis-zelf

Docent: Mevr. C. Verberne
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Maandag 16 september 2019
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 212,00
Mw. C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
13:30 - 14:30
Locatie: Gemeenschapshuis de Ronde (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Na de middelbare school wist ik het zeker: ik zou Frans studeren en niet voor de klas gaan staan, maar hoe anders kan het lopen. Ik koos voor een opleiding vertaalkunde in Brussel, waar ik naast het Frans nog een tweede taal moest kiezen. Italiaans had mij altijd mooi in de oren geklonken, maar omdat die combinatie dat jaar niet werd opgestart dacht ik: dan maar Spaans. Achteraf een geluk: Spaans is immers in alle opzichten een wereldtaal! Na mijn studie heb ik als freelance vertaler een eigen bedrijf opgestart (www.verbernevertaaldiensten.nl) en ben ik daarnaast ook cursussen gaan verzorgen. In eerste instantie via taleninstituten voor zakenlieden, voor wie het zaak was op korte termijn een hoog niveau te bereiken. Later -toen ik na de komst van de kinderen niet meer zo flexibel inzetbaar was- werden het avondcursussen Spaans voor Volksuniversiteiten, waar mijn grootste streven is geworden het leren van Spaans voor álle cursisten -ongeacht vooropleiding of aanleg- leuk te maken en hen enthousiast te maken voor deze prachtige taal!
Voor vragen aan de docent, mail naar: verberne@on.nl