Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TSP910

Spaans Inicial - conversatie 1

Spaans Inicial - conversatie 1
Cursuscode: TSP910

De conversatiecursus niveau inicial is geschikt voor cursisten die de basisgrammatica Spaans (niveau A2) afgerond hebben en graag de kans willen krijgen om zich zekerder te voelen bij het spreken in het Spaans.

In deze cursus wordt de grammatica van niveau B1 behandeld. Thema’s zijn: subjuntivo, futuro, imperativo, pluscuamperfecto, estilo indirecto y verbos compuestos. Deze onderwerpen worden uitgebreid behandeld en veel geoefend.

Tijdens de lessen wordt zoveel mogelijk Spaans gesproken en wordt een actieve deelname verwacht van de cursisten. Het is de bedoeling om met verschillende oefeningen en gevarieerde werkwoorden de cursisten zich thuis te laten voelen in het praten in het Spaans. Bovendien kunnen de cursisten hun woordenschat en kennis van structuren vergroten en toepassen. Het huiswerk bestaat uit het zich inlezen in onderwerpen voor de lessen en/of korte gesprekken voorbereiden. Op het einde van deze conversatiecursus kunnen de cursisten meedoen aan een vlot gesprek in het Spaans.

Informatieavond talen
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Als u voor het eerst een conversatiecursus Spaans aan de volksuniversiteit Eindhoven gaat volgen, dan raden wij u zeker aan naar de informatieavond te komen. Mocht u niet de informatieavond kunnen bezoeken, dan kunt u de docent uw eventuele vragen mailen.

Test uw talenkennis zelf op: https://www.vu-eindhoven.nl/content/test-uw-talenkennis-zelf

Docent: Mevr. A. Esquiroz Prim
Inlichtingen: a.esquiroz@upcmail.nl

Maandag 16 september 2019
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 181,00
Mw. A. (Ana) Esquiroz Prim
Boek: Rapido,rapido, libro del alumno ( boek + CD) (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In that case you can purchase the books. 

20:00 - 21:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
A. (Ana) Esquiroz Prim
A. (Ana) Esquiroz Prim
Hola ! Ik ben Ana en ik kom uit Pamplona in het noorden van Spanje. Nadat ik mijn studie Spaans aan de universiteit van Navarra heb afgerond ben ik naar Nederland verhuisd. Na 20 jaar als universitair docente Spaans aan de TUE heb gewerkt, ben ik ondermeer begonnen bij de Volksuniversiteit Eindhoven met het verzorgen van diverse cursussen Spaans. Mijn passie is de Spaanse taal en cultuur en in mijn lessen breng ik mijn enthousiasme graag over. Mijn hobby�s zijn wandelen, koken, lezen en genieten van mijn vakanties in Spanje !