Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TSP930

Spaans Superior - conversatie 2

Spaans Superior - conversatie 2
Cursuscode: TSP930

De conversatiecursus niveau Superior is een vervolg op de conversatie cursus Spaans Inicial – Conversatie 1.
Deze cursus is geschikt voor gevorderde cursisten, die de grammatica al goed beheersen en veel ervaring hebben met conversatie. De cursist beschikt over een voldoende woordenschat om de spreekvaardigheid intensief te kunnen trainen. Tijdens de lessen komen er verschillende thema's uit Spanje en Latijns-Amerika aan bod, zoals cultuur, actualiteiten, geschiedenis, maatschappij, literatuur en tradities. De cursisten kunnen zelf ook thema's aandragen. De nadruk ligt op het verbeteren van uw spreekvaardigheid met veel persoonlijke aandacht en het uitbreiden van uw woordenschat.

Informatieavond talen
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Als u voor het eerst een conversatiecursus Spaans aan de Volksuniversiteit Eindhoven gaat volgen, dan raden wij u zeker aan naar de informatieavond te komen. Mocht u niet de informatieavond kunnen bezoeken, dan kunt u de docent uw vragen mailen.

Test uw talenkennis zelf op: https://www.vu-eindhoven.nl/content/test-uw-talenkennis-zelf

Docent: Mevr. A. Esquiroz
Inlichtingen: a.esquiroz@upcmail.nl

Maandag 7 oktober 2019
22 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 181,00
Mw. A. (Ana) Esquiroz Prim
Boek: Spaans superior conversatie 2 (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In that case you can purchase the books. 

19:00 - 20:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
A. (Ana) Esquiroz Prim
A. (Ana) Esquiroz Prim
Hola ! Ik ben Ana en ik kom uit Pamplona in het noorden van Spanje. Nadat ik mijn studie Spaans aan de universiteit van Navarra heb afgerond ben ik naar Nederland verhuisd. Na 20 jaar als universitair docente Spaans aan de TUE heb gewerkt, ben ik ondermeer begonnen bij de Volksuniversiteit Eindhoven met het verzorgen van diverse cursussen Spaans. Mijn passie is de Spaanse taal en cultuur en in mijn lessen breng ik mijn enthousiasme graag over. Mijn hobby�s zijn wandelen, koken, lezen en genieten van mijn vakanties in Spanje !