Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TSP120

Spaans niveau 1 - verkort

Spaans niveau 1 - verkort
Cursuscode: TSP120

In de eerste 5 cursusjaren leert u op een degelijke manier Spaans te verstaan èn te spreken.

In deze cursus behandelen we in een kortere tijd dezelfde stof als in een regulier eerste jaar. U leert Spaans niveau A1 in 12 lessen van 2 uur. We behandelen het eerste deel van het boek Con Gusto 1. De cursist besteedt zo’n 2 uur per week aan leren/huiswerk maken. Er wordt een goede basis gelegd en aan het einde van het jaar kunt u eenvoudige gesprekken voeren. (van niveau 0 op weg naar niveau A1).

Het lesmateriaal dient u zelf vóór aanvang van de cursus aan te schaffen. Bestel de boeken pas als u zeker weet dat uw cursus doorgaat. Neem uw lesboeken plus pen en papier de eerste les mee!

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website.

Voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau, kom naar de informatieavond of contacteer de docente van de cursus. 

Docent: Mevr. I. Leal
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Maandag 13 januari 2020
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 174,00 plus € 2,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. I. (Idoia) Leal
Boeken: Con Gusto 1 werkboek, Con Gusto 1 tekstboek (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

19:00 - 21:00
Locaties: van Maerlantlyceum, online les, van Maerlantlyceum, online les, van Maerlantlyceum, online les, online les (klik hier voor de adresgegevens)
I. (Idoia) Leal
I. (Idoia) Leal
Hola, Mijn naam is Idoia Leal. Geboren in Torreon, een stad te midden van de woestijn in het noorden van Mexico. In 2001 ben ik afgestudeerd in Communicatie, Literatuur en Journalistiek op de Universiteit Iberoamericana Torreón. Sinds 2007 woon ik in Nederland en ben gehuwd met een Nederlander. Als docent Spaans werk ik sinds 2017 in Eindhoven voor groepen volwassenen en als privélerares. Bij het Cervantes Instituut in Utrecht heb ik een opleiding gevolgd tot docent Spaans als tweede taal. Als native speaker Spaans wil ik de passie voor de taal en cultuur met mijn leerlingen delen. Mijn passies zijn reizen, schrijven, dansen en lesgeven.
Voor vragen aan de docent, mail naar: idoialeal@gmail.com