Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TSP120

Spaans niveau 1 - verkort

Spaans niveau 1 - verkort
Cursuscode: TSP120

Algemene opbouw van het cursusaanbod Spaans:
In de eerste 5 cursusjaren leert u op een degelijke manier Spaans te verstaan èn te spreken. De intensieve cursussen zijn bedoeld voor diegenen, die de taal in kortere tijd willen leren. Enige ervaring met het leren van vreemde talen is hiervoor wenselijk.
De conversatiecursussen zijn voor cursisten die de hele basisgrammatica hebben bestudeerd en het geleerde vlotter in praktijk willen leren brengen.

In deze cursus wordt het eerste deel van Con Gusto 1 behandeld. De cursist besteedt zo’n 2 uur per week aan leren/huiswerk maken. Er wordt een goede basis gelegd en aan het einde van het jaar kunt u eenvoudige gesprekken voeren. (van niveau 0 op weg naar niveau A1).
Het lesmateriaal moet u zelf vóór aanvang van de cursus aanschaffen. Bestel de boeken pas als u zeker weet dat uw cursus doorgaat. Neem uw lesboeken plus pen en papier de eerste les mee!
Voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau, kom naar de informatieavond of contacteer de docente van de cursus, die u wilt volgen. Meer gegevens over de informatieavond staan op de homepage van de Volksuniversiteit.

Docent: Mevr. C. Verberne - Inlichtingen: verberne@on.nl
Docent: Mevr. A. Esquiroz Prim - Inlichtingen: a.esquiroz@upcmail.nl

Woensdag 16 januari 2019
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 166,00
Mw. C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Boeken: Con Gusto 1 werkboek, Con Gusto 1 tekstboek (klik hier voor meer informatie)

Let op: ontvangt u een bevestiging per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a confirmation the course is going to start by e-mail? In that case you can purchase the books. 

18:30 - 20:30
Locatie: Portanto talenbureau (klik hier voor de adres gegevens)
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Na de middelbare school wist ik het zeker: ik zou Frans studeren en niet voor de klas gaan staan, maar hoe anders kan het lopen. Ik koos voor een opleiding vertaalkunde in Brussel, waar ik naast het Frans nog een tweede taal moest kiezen. Italiaans had mij altijd mooi in de oren geklonken, maar omdat die combinatie dat jaar niet werd opgestart dacht ik: dan maar Spaans. Achteraf een geluk: Spaans is immers in alle opzichten een wereldtaal! Na mijn studie heb ik als freelance vertaler een eigen bedrijf opgestart (www.verbernevertaaldiensten.nl) en ben ik daarnaast ook cursussen gaan verzorgen. In eerste instantie via taleninstituten voor zakenlieden, voor wie het zaak was op korte termijn een hoog niveau te bereiken. Later -toen ik na de komst van de kinderen niet meer zo flexibel inzetbaar was- werden het avondcursussen Spaans voor Volksuniversiteiten, waar mijn grootste streven is geworden het leren van Spaans voor álle cursisten -ongeacht vooropleiding of aanleg- leuk te maken en hen enthousiast te maken voor deze prachtige taal!