Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TSP991

Spaans, vakantiecursus

Spaans, vakantiecursus
Cursuscode: TSP991

Deze vakantiecursus is bestemd voor degenen, die nog geen of slechts een zeer beperkte kennis van de Spaanse taal hebben. 
De cursus richt zich op de reiziger/vakantieganger, die zich in Spaanstalige landen verstaanbaar wil maken en op een zelfstandige wijze wil deelnemen aan het sociale verkeer. Dat doet u door middel van dialogen, grammatica, uitspraakoefeningen en het leren van woorden, die u nodig hebt om u te redden in allerlei situaties.
U leert modern Spaans, zoals dat in het dagelijkse leven gesproken wordt. De lessen zijn afgestemd op praktische thema's, zoals kennismaken met mensen, bestellen in een restaurant, hotel reserveren, reizen, winkelen, etc. Tevens krijgt u nog interessante culturele informatie over Spanje en Latijns-Amerika wat samenhangt met de behandelde stof. 
U zult er versteld van staan hoe vlug u zich in het Spaans verstaanbaar kunt maken
Voor meer inlichtingen neem contact op met de docent(e) van de cursus die u wilt volgen.

Docent: Mevr. A. Esquiroz Prim
Inlichtingen: a.esquiroz@upcmail.nl

Woensdag 13 februari 2019
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 99,00
Mw. A. (Ana) Esquiroz Prim
Boek: Spaans à la carte, tekst-/werkboek + audio-cd (klik hier voor meer informatie)

Let op: ontvangt u een bevestiging per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a confirmation the course is going to start by e-mail? In that case you can purchase the books. 

20:30 - 22:00
Locatie: Portanto talenbureau (klik hier voor de adres gegevens)
A. (Ana) Esquiroz Prim
A. (Ana) Esquiroz Prim
Hola ! Ik ben Ana en ik kom uit Pamplona in het noorden van Spanje. Nadat ik mijn studie Spaans aan de universiteit van Navarra heb afgerond ben ik naar Nederland verhuisd. Na 20 jaar als universitair docente Spaans aan de TUE heb gewerkt, ben ik ondermeer begonnen bij de Volksuniversiteit Eindhoven met het verzorgen van diverse cursussen Spaans. Mijn passie is de Spaanse taal en cultuur en in mijn lessen breng ik mijn enthousiasme graag over. Mijn hobby�s zijn wandelen, koken, lezen en genieten van mijn vakanties in Spanje !