Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TSP330

Spaans intensief 2 (niveau 3 en 4)

Spaans intensief 2 (niveau 3 en 4)
Cursuscode: TSP330

De intensieve cursussen zijn bedoeld voor diegenen die taal in een korte tijd willen leren. Enige ervaring met het leren van vreemde talen is wenselijk. In de eerste 5 cursusjaren leert u op een degelijke manier Spaans te verstaan èn te spreken.
Spaans niveau 2 intensief behandelt dezelfde stof als niveau 3 en 4 samen. We starten in het boek Con Gusto 1 bij les 10. Het tempo in deze cursus is hoog. De cursist besteed 2 a 3 uur aan het huiswerk. De cursisten die Spaans niveau 2 intensief willen volgen hebben al niveau A1 bereikt, d.w.z. Spaans niveau 1 en 2 gevolgd of vergelijkbaar. Na afronding van deel 1 stappen we over op deel 2 en gaan we veel aandacht besteden aan het gebruik van de verleden tijden. 

Na afloop van deze cursus heeft de cursist niveau A2 bereikt. De cursist kan zich in alledaagse gespreksituaties redden, inlichtingen geven over zichzelf, familie en werk, eenvoudige teksten en persoonlijke brieven begrijpen en korte, schriftelijke mededelingen vervaardigen. 

Informatieavond talen
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau kom naar de informatieavond of contacteer de docente van de cursus, die u wilt volgen.

Docent: Mevr. C. Verberne
Inlichtingen: verberne@on.nl

Maandag 16 september 2019
25 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 363,00
Mw. C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Boeken: Con Gusto 1 tekstboek, Con Gusto 1 werkboek, Con Gusto 2 werkboek, Con Gusto 2 tekstboek (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In that case you can purchase the books. 

20:00 - 22:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Na de middelbare school wist ik het zeker: ik zou Frans studeren en niet voor de klas gaan staan, maar hoe anders kan het lopen. Ik koos voor een opleiding vertaalkunde in Brussel, waar ik naast het Frans nog een tweede taal moest kiezen. Italiaans had mij altijd mooi in de oren geklonken, maar omdat die combinatie dat jaar niet werd opgestart dacht ik: dan maar Spaans. Achteraf een geluk: Spaans is immers in alle opzichten een wereldtaal! Na mijn studie heb ik als freelance vertaler een eigen bedrijf opgestart (www.verbernevertaaldiensten.nl) en ben ik daarnaast ook cursussen gaan verzorgen. In eerste instantie via taleninstituten voor zakenlieden, voor wie het zaak was op korte termijn een hoog niveau te bereiken. Later -toen ik na de komst van de kinderen niet meer zo flexibel inzetbaar was- werden het avondcursussen Spaans voor Volksuniversiteiten, waar mijn grootste streven is geworden het leren van Spaans voor álle cursisten -ongeacht vooropleiding of aanleg- leuk te maken en hen enthousiast te maken voor deze prachtige taal!