Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TSP300

Spaans niveau 3

Spaans niveau 3
Cursuscode: TSP300

Het doel van de cursussen Spaans is voornamelijk dat u in veel voorkomende situaties de Spaanse taal leert verstaan en begrijpen. Naarmate u verder komt in het curriculum, zal dat steeds beter gaan.

Niveau 3 start bij les 9 van het boek Con Gusto 1. We behandelen de resterende stof van het eerste deel (cursisten die eerder al intensief 1 of het tweede jaar bij de Volksuniversiteit hebben gevolgd hebben deze boeken al in hun bezit) en stappen dan over op het boek Con Gusto deel 2. In deze cursus wordt een begin gemaakt met het gebruik van de verleden tijden. 

Informatieavond talen
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Test uw talenkennis zelf op: https://www.vu-eindhoven.nl/content/test-uw-talenkennis-zelf

Voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau kom naar de informatieavond of contacteer de docente van de cursus. 

Docent: Mevr. C. Verberne
Inlichtingen: verberne@on.nl

Dinsdag 17 september 2019
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 21:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 181,00
Mw. C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Boeken: Con Gusto 2 werkboek, Con Gusto 1 werkboek, Con Gusto 1 tekstboek, Con Gusto 2 tekstboek (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In that case you can purchase the books. 

21:00 - 22:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Na de middelbare school wist ik het zeker: ik zou Frans studeren en niet voor de klas gaan staan, maar hoe anders kan het lopen. Ik koos voor een opleiding vertaalkunde in Brussel, waar ik naast het Frans nog een tweede taal moest kiezen. Italiaans had mij altijd mooi in de oren geklonken, maar omdat die combinatie dat jaar niet werd opgestart dacht ik: dan maar Spaans. Achteraf een geluk: Spaans is immers in alle opzichten een wereldtaal! Na mijn studie heb ik als freelance vertaler een eigen bedrijf opgestart (www.verbernevertaaldiensten.nl) en ben ik daarnaast ook cursussen gaan verzorgen. In eerste instantie via taleninstituten voor zakenlieden, voor wie het zaak was op korte termijn een hoog niveau te bereiken. Later -toen ik na de komst van de kinderen niet meer zo flexibel inzetbaar was- werden het avondcursussen Spaans voor Volksuniversiteiten, waar mijn grootste streven is geworden het leren van Spaans voor álle cursisten -ongeacht vooropleiding of aanleg- leuk te maken en hen enthousiast te maken voor deze prachtige taal!