Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TSP510

Spaans niveau 5 - overdag

Spaans niveau 5 - overdag
Cursuscode: TSP510

In de cursus Spaans niveau 5 starten de cursisten met de lessen vanaf ongeveer hoofdstuk 4 van het tekstboek. In deze cursus oefenen we nog eens het gebruik van de verleden tijden en leert u over de futuro, de condicional. 

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau kom naar de informatieavond of contacteer de docente van de cursus, die u wilt volgen. 

Test uw talenkennis zelf op: https://www.vu-eindhoven.nl/content/test-uw-talenkennis-zelf

Docent: Mevr. C. Verberne
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Woensdag 18 september 2019
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 11:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 212,00
Mw. C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Boeken: Con Gusto 2 tekstboek, Con Gusto 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In that case you can purchase the books. 

11:30 - 12:30
Locatie: Portanto talenbureau (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
C. (Charlotte) Verberne - Verhagen
Na de middelbare school wist ik het zeker: ik zou Frans studeren en niet voor de klas gaan staan, maar hoe anders kan het lopen. Ik koos voor een opleiding vertaalkunde in Brussel, waar ik naast het Frans nog een tweede taal moest kiezen. Italiaans had mij altijd mooi in de oren geklonken, maar omdat die combinatie dat jaar niet werd opgestart dacht ik: dan maar Spaans. Achteraf een geluk: Spaans is immers in alle opzichten een wereldtaal! Na mijn studie heb ik als freelance vertaler een eigen bedrijf opgestart (www.verbernevertaaldiensten.nl) en ben ik daarnaast ook cursussen gaan verzorgen. In eerste instantie via taleninstituten voor zakenlieden, voor wie het zaak was op korte termijn een hoog niveau te bereiken. Later -toen ik na de komst van de kinderen niet meer zo flexibel inzetbaar was- werden het avondcursussen Spaans voor Volksuniversiteiten, waar mijn grootste streven is geworden het leren van Spaans voor álle cursisten -ongeacht vooropleiding of aanleg- leuk te maken en hen enthousiast te maken voor deze prachtige taal!
Voor vragen aan de docent, mail naar: verberne@on.nl