Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TTJ500

Tsjechisch niveau 5

Tsjechisch niveau 5
Cursuscode: TTJ500

Naast het oefenen van korte gesprekjes, besteden we ook aandacht aan de Tsjechische cultuur, geschiedenis, gewoontes en het dagelijks leven.
In niveau 5 zijn we gefocust op conversatie. Daar hebben we nog steeds grammatica voor nodig, waar we de boeken van Tsjechisch voor beginners deel 1 gebruiken. Voor conversatie en herhaling van de grammatica gebruiken we Čeština expres 1 – A1/1. In de loop van het schooljaar kunnen we overstappen on Tsjechisch voor beginners 2. Graag contact opnemen voor het aanschaffen van de boeken. De boeken kunt u bestellen bij https://www.tsjechshop.nl 

Informatieavond talen (augustus)
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website: www.vu-eindhoven.nl

Docent: Juliana van Keulen
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Dinsdag 24 september 2019
10 lessen van 1 uur , elke 2 weken aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 149,00
Mw. J. (Juliana) van Keulen
Boeken: Tsjechisch voor beginners 1 deel 1, Čeština expres 1 (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

20:00 - 21:00
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
J. (Juliana) van Keulen
J. (Juliana) van Keulen
Ik ben van Tsjechische afkomst, maar gelukkig heb ik een Nederlandse naam, die iedereen gemakkelijk kan onthouden en uitspreken - Juliana van Keulen. Ik geef al vanaf 1987 les bij de Volksuniversiteit. Ik begon in Oss, waar ik ook al mijn benodigde diploma's heb gehaald. Kort daarna verhuisden we naar Eindhoven en ik geef hier sindsdien met veel plezier les. Tsjechisch is een moeilijke taal, waarmee mijn cursisten dapper vechten en gelukkig hebben ze er lol bij ook. Ze krijgen niet alleen informatie over de taal, maar ook over alles wat met Tsjechië te maken heeft.
Voor vragen aan de docent, mail naar: juliana@chello.nl