Een leven lang leren

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TTU101

Turks niveau 1

Turks niveau 1
Cursuscode: TTU101

Het Turkije Turks behoort niet tot de Indo-Europese talen, maar tot de Turkse taalfamilie. Het is een op zichzelf staande taal en is volstrekt anders dan het Nederlands. Het vergt doorzettingsvermogen om je deze taal eigen te maken. Kennis van de basisgrammatica wordt verondersteld. In dit cursusjaar wordt inzicht verkregen in de structuur van deze taal. De nadruk ligt op het behandelen van de grammaticale kennis en hoe deze toe te passen in nog zeer beperkte communicatieve vaardigheden. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. 
Minimaal 2 uur per week zal besteed moeten worden aan huiswerk.
                          
Kom voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau naar de informatieavond, u kunt dan ook het lesmateriaal inzien. Indien u verhinderd bent, kunt u ook contact opnemen met de docente van de cursus, die u wilt volgen. Meer gegevens over de informatieavond staan op de website van de Volksuniversiteit.

Docent: Mevr. A. Duijn-Baloglu
Inlichtingen: annetteduijn@hotmail.com

Donderdag 20 september 2018
22 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 232,00
Mw. A. (Annette) Duijn- Baloglu
Boek: Turks? Je leert het! (3 Boeken + CD) (klik hier voor meer informatie)

Let op: ontvangt u een bevestiging per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a confirmation the course is going to start by e-mail? In that case you can purchase the books. 

18:30 - 19:45
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres gegevens)
A. (Annette) Duijn- Baloglu
A. (Annette) Duijn- Baloglu
Mevr. Duijn-Baloglu is geboren in Istanbul en is woonachtig in Eindhoven. Aan de Rijksuniversiteit te Utrecht heeft zij bij de Faculteit Geesteswetenschappen de opleiding 'Turkse taalverwerving' met succes afgerond. Sinds een aantal jaren is zij als docente Turks verbonden aan de Volksuniversiteit Eindhoven.