Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TTU200

Turks niveau 2

Turks niveau 2
Cursuscode: TTU200

De grammaticale kennis die nodig is voor de basiskennis wordt verder uitgebreid en de behandelde stof wordt in de praktijk gebracht. Hieraan kunnen cursisten deelnemen die niveau 1 hebben gevolgd.

Zij-instromers graag via e-mail contact opnemen met de docent alvorens in te schrijven. Van hen wordt verwacht dat zij over het lesmateriaal beschikken en de behandelde stof van niveau 1 beheersen. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. Minimaal 2 uur per week zal besteed moeten worden aan huiswerk.

Informatieavond talen
Kom naar onze jaarlijkse informatieavond als u onzeker bent over uw instroomniveau. Veel docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over bijvoorbeeld het instroomniveau van de taal die u wilt volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven. Datum en tijd van de informatieavond vindt u op de homepage van deze website.

Kom voor meer inlichtingen of voor het bepalen van uw niveau naar de informatieavond, u kunt dan ook het lesmateriaal inzien. Indien u verhinderd bent, kunt u ook contact opnemen met de docente van de cursus, die u wilt volgen. 

Docent: Mevr. A. Duijn-Baloglu
Inlichtingen: annetteduijn@hotmail.com

Donderdag 19 september 2019
25 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 243,00
Mw. A. (Annette) Duijn- Baloglu
Boek: Turks? Je leert het! (3 Boeken + CD) (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.

Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In that case you can purchase the books. 

20:00 - 21:15
Locatie: van Maerlantlyceum (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Cursus geannuleerd >
A. (Annette) Duijn- Baloglu
A. (Annette) Duijn- Baloglu