Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VA-TSP951

VA-Spaans Conversación Avanzada (B2)

VA-Spaans Conversación Avanzada (B2)
Cursuscode: VA-TSP951

¿Quieres conversar con nosotros? Entonces… ¡Apúntate!

In deze cursus wordt  de actualiteit en cultuur van Spaanstalige landen behandeld met behulp  van authentiek materiaal . Tijdens de lessen gaan de cursisten zich in verschillende thema’s verdiepen o.a. toerisme, economie, cultuur en maatschappij, tradities, films, sport, muziek, enz.

Van de cursist wordt verwacht dat hij/zij de grammatica redelijk beheerst en over een uitgebreide woordenschat beschikt om de spreekvaardigheid intensief te kunnen trainen. Maar als het nodig is zal een deel van de les worden gebruikt voor een grammaticaal opfrissende oefening.

• Lesmateriaal: de docente stuurt per e-mail materiaal voor zelfstudie en voorbereiding van de les. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

• Wil je meer informatie of advies over je niveau? Stuur een mail naar de docent, haar gegevens staan onder de cursusinformatie., dan neemt de docent contact met je op.

Maandag 19 september 2022
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 344,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M. R. (Charo) Louwers-Castano
19:00 - 20:30
Locatie: De Belleman Valkenswaard (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
M. R. (Charo) Louwers-Castano
M. R. (Charo) Louwers-Castano
Sinds mijn 16e woon ik in Nederland, een land waarop ik verliefd geworden ben. In 2001 ben ik als docent Spaans begonnen. Dit is me toen zo goed bevalen dat ik er nooit meer mee ben gestopt. Ik stimuleer mijn cursisten in de taalvaardigheid die ze straks nodig hebben en geef ze inzicht in de Spaanse cultuur.
Als docent beschik ik over didactische vaardigheden en passie voor de Spaanse taal. Het Spaans is een Romeinse taal en een van de meest gesproken talen ter wereld. De oorsprong van de Spaanse taal is Spanje, maar inmiddels zijn er in Latijns Amerika meer mensen die de Spaanse taal spreken dan in Spanje zelf.
Heeft u interesse om niet alleen de Spaanse taal, maar ook de cultuur beter tel leren kennen? Kom dan bij ons, we zullen het u met veel plezier leren.
Voor meer vragen kunt u mailen naar charolouwers@gmail.com. ¡Vamos!