Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VA-TSP101

VA-Spaans niveau 1

VA-Spaans niveau 1
Cursuscode: VA-TSP101

De lessen zijn praktijkgericht met veel aandacht voor het spreken en kunnen verstaan van de taal. Al vanaf het begin wordt er geoefend met korte dialoogjes. Dit doen we zowel in groepsverband als klassikaal.

We besteden daarnaast aandacht aan grammatica en andere aspecten van de taal zoals het lezen van korte teksten, schrijfvaardigheid en culturele aspecten uit diverse Spaanstalige landen. De nadruk ligt op het in de praktijk toepassen van het Spaans. Enkele lesthema’s: kennismakingsgesprekjes, iets vertellen over jezelf, steden en dorpen beschrijven de weg vragen, boodschappen doen, eten en drinken bestellen, winkelen.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Vragen? Mail de docent! Het e-mailadres staat onderaan deze pagina bij de informatie over de docent.

Donderdag 23 september 2021
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00
Mw. M. R. (Charo) Louwers-Castano
Boek: Spaans 1, 2 & intensief 1 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locaties: De Belleman Valkenswaard, De Belleman Valkenswaard (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. R. (Charo) Louwers-Castano
M. R. (Charo) Louwers-Castano
Sinds mijn 16e woon ik in Nederland, een land waarop ik verliefd geworden ben. In 2001 ben ik als docent Spaans begonnen. Dit is me toen zo goed bevalen dat ik er nooit meer mee ben gestopt. Ik stimuleer mijn cursisten in de taalvaardigheid die ze straks nodig hebben en geef ze inzicht in de Spaanse cultuur.
Als docent beschik ik over didactische vaardigheden en passie voor de Spaanse taal. Het Spaans is een Romeinse taal en een van de meest gesproken talen ter wereld. De oorsprong van de Spaanse taal is Spanje, maar inmiddels zijn er in Latijns Amerika meer mensen die de Spaanse taal spreken dan in Spanje zelf.
Heeft u interesse om niet alleen de Spaanse taal, maar ook de cultuur beter tel leren kennen? Kom dan bij ons, we zullen het u met veel plezier leren.
Voor meer vragen kunt u mailen naar charolouwers@gmail.com. ¡Vamos!