Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VA-TSP100 overdag

VA-Spaans niveau 1 - overdag

VA-Spaans niveau 1 - overdag
Cursuscode: VA-TSP100 overdag

Op een plezierige manier leert u de basis van de Spaanse taal zodat u na deze cursus al eenvoudige gesprekken kunt voeren. 

In deze cursus gaan we van het niveau van beginner naar het niveau half A1 (Europees Referentiekader), met de boeken Con Gusto 1 nieuw. Deze methode geeft structuur aan de lesstof en geeft bovendien een actueel beeld van de Spaanstalige wereld.

U leert in korte tijd de basis van de taal. Natuurlijk krijgt u ook huiswerk. Uw doorzettingsvermogen zal worden beloond met de verworven basisspreekvaardigheid om eten of kleding te kunnen kopen in een Spaanssprekende omgeving.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Docent: mevr. N. Gerbrandy
Heeft u vragen? Mail de docent! Haar e-mailadres vindt u onderaan deze pagina bij haar profiel. 

Woensdag 22 september 2021
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. N.G. (Nelleke ) Gerbrandy
Boek: Spaans 1, 2 & intensief 1 (klik hier voor meer informatie)
13:30 - 15:00
Locatie: De Belleman Valkenswaard (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
N.G. (Nelleke ) Gerbrandy
N.G. (Nelleke ) Gerbrandy
¡Hola! Ik ben Nelleke Gerbrandy, deels opgegroeid op Curaçao en afgestudeerd in Spaanse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Utrecht. Voor mijn jarenlange werk in internationale samenwerking ben ik veel in Latijns Amerika geweest. Sinds 2006 werk ik in en om Eindhoven als docent Spaans en als docent Nederlands als tweede taal.
Hebt u altijd al Spaans willen leren in Valkenswaard? Meld u dan aan! Spaans is een dankbare taal waarin u al snel eenvoudige gesprekjes kunt voeren. ¡Hasta pronto! Voor vragen aan de docent, mail naar: nellekegerbrandy@hotmail.com