Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VA-TSP500

VA-Spaans niveau 5

VA-Spaans niveau 5
Cursuscode: VA-TSP500

Oefen uw Spaanse spreekvaardigheid in deze levendige cursus!
Na deze cursus bent u in staat om op een eenvoudige manier uw achtergrond en allerlei aspecten in uw omgeving beschrijven. U kunt ervaringen en gebeurtenissen, hoop en ambities beschrijven en korte redeneringen geven over uw meningen en plannen. We starten met hoofdstuk 10 van Con gusto 2. Daarna gaan we verder met Con Gusto deel 3. In de lessen is veel ruimte voor conversatie en vrije discussie.

Heeft u vragen? Mail de docent! Haar e-mailadres vindt u onderaan deze pagina bij haar profiel.

Donderdag 17 september 2020
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 241,00
Mw. M.E. (Maria Esther) Escobar de Bäumer
Boek: Con Gusto 2 werk- en tekstboek (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.
Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

19:00 - 20:30
Locaties: De Belleman Valkenswaard, online les, online les, online les, online les, online les, online les, online les, online les, online les, online les, online les (klik hier voor de adresgegevens)
M.E. (Maria Esther) Escobar de Bäumer
M.E. (Maria Esther) Escobar de Bäumer
Ik ben geboren in Bolivia, genationaliseerd Nederlands. Ik geef al ongeveer 22 jaar Spaans als vreemde taal (ELE) in het Nederlandse VU-systeem. Voorheen heb ik in Duitsland en in de VS Spaanse les gegeven op verschillende niveaus. Naast taallessen werk ik ook als docent Spaanse literatuur aan de Internationale School in Eindhoven. Mijn ervaring als docent beperkt zich niet alleen tot de grammaticale kennis van de Spaanse taal, maar ik beschouw mezelf ook als zeer bekwaam met betrekking tot de culturele kwesties van zowel Spanje als Latijns-Amerika met de nadruk op literatuur, muziek, dans en alle artistieke uitingen. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in conversatiecursussen voor volwassenen waarin we samen steeds nieuwe onderwerpen ontdekken om in de klas te bespreken. e-mail: mastef@yahoo.com