Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-CREFOTG

VE-Fotografie voor gevorderden

VE-Fotografie voor gevorderden
Cursuscode: VE-CREFOTG

Tijdens deze cursus worden er naast de 9 lessen op locatie 3 praktijklessen gegeven, één in de lesruimte, één in de studio en één op locatie.

Deze cursus is bedoeld voor mensen die de beginnerscursus doorlopen hebben of zelf vergelijkbare kennis en ervaring hebben opgedaan. Met deze kennis en ervaring wordt gestart met persoonlijke projecten die in overleg met de docent gekozen worden.

Er wordt conceptueel gewerkt: dat wil zeggen dat er een plan gemaakt wordt voordat er gestart wordt met fotograferen. Deze projecten vormen een rode draad door deze cursus waarbij iedere les de vorderingen besproken worden en met een mooi beeldverhaal de cursus afsluit.

Daarnaast komen er ook een aantal nieuwe technieken aan de orde:

  • Panorama’s
  • H.D.R. 
  • Histogram
  • fotobewerkingen
  • studio
  • strobist (werken met losse flitsers)
  • avondfotografie.

Na iedere les wordt er huiswerk meegegeven zodat je meteen aan de slag kunt met de opgedane kennis. Hiervoor heb je minimaal nog één dagdeel nodig.

Je hebt een spiegelreflexcamera, systeemcamera of high-end compactcamera die de mogelijkheid heeft om sluitertijd, diafragma en ISO zelf in te stellen en een USB-stick.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Docent: mw. M. Wielders
Heeft u vragen? Mail de docent! Haar e-mailadres vindt u onderaan deze pagina bij haar profiel.

Woensdag 19 januari 2022
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 266,00
Mw. M.H.E. (Mariet ) Wielders

Neem je camera (spiegelreflexcamera, systeemcamera of high-end compact camera) mee en een USB-stick.

Op deze locatie is een consumptie (koffie/thee) inbegrepen in de cursusprijs.

20:00 - 22:00
Locatie: praktijkruimte Fotografie Waalre (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M.H.E. (Mariet ) Wielders
M.H.E. (Mariet ) Wielders
Mijn naam is Mariet Wielders, ik ben 65 jaar en woon in Waalre. Van jongs af aan fotografeer ik en gaande weg is dat steeds meer mijn passie geworden. Ik heb bij de fotovakschool het certificaat docent en mentor behaald en geef sinds 2009 lessen en workshop en begeleid groepen amateurfotografen in hun creatieve proces. Zelf fotografeer ik ook en mijn werk is regelmatig te zien op exposities. Een van de leukste dingen is het overbrengen van kennis en enthousiasme aan anderen. email: Mariet@m3w.nl