Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-CRETESCH1

VE-Tekenen en schilderen beg./gev. ma.ochtend

VE-Tekenen en schilderen beg./gev. ma.ochtend
Cursuscode: VE-CRETESCH1

De groep bestaat uit beginners en gevorderden. Ik kijk per persoon welke ervaring u heeft, wat u graag wilt leren en waar voor u de uitdaging ligt. Er is een apart beginners programma waarin we de basis beginselen van het tekenen en schilderen stap voor stap verkennen. We werken met potlood, contékrijt, pen en inkt. Er komen verschillende onderwerpen aan bod. We zetten de eerste stappen op het schilderspad met acrylverf. De eerste les heeft u alleen een 2B potlood en een gum nodig.
Als gevorderde werkt u geregeld aan een gezamenlijk thema, waar iedereen naar eigen inzicht invulling aan mag geven. De docent draagt thema’s aan en er komen ook verzoeken en suggesties van de cursisten. Er is ook ruimte om te werken aan een eigen lievelingsthema.
Al tekenend en schilderend komt u tot rust. U bekijkt de wereld met andere ogen. U krijgt meer oog voor detail en kleurnuances. Dat is ook persoonlijk, voor iedereen weer anders. Het is ook leuk te zien waar uw medecursisten mee bezig zijn, ieder op z’n eigen unieke manier. Dat werkt stimulerend en uitdagend.

Docente: Marjo van Meer
Heeft u vragen? Mail de docent! Haar e-mailadres vindt u onderaan deze pagina bij haar profiel.

Maandag 14 september 2020
13 lessen van 2 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 159,00
Mw. M.J.A. (Marjo) van Meer

De docent kan u adviseren wat u zelf dient aan te schaffen voor deze cursus. 

09:30 - 11:30
Locaties: Het Tweespan - Veldhoven, Het Tweespan - Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Aanmelden wachtlijst >
M.J.A. (Marjo) van Meer
M.J.A. (Marjo) van Meer
Vanaf 1997, na mijn afstuderen aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg, begeleid ik met veel plezier teken en schildergroepen, als docent en inspirator bij verschillende creativiteits centra, schilderateliers en centra voor persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie zie mijn website: www.marjovanmeer.weebly.com Voor vragen aan de docent mail naar marjo.vanmeer@upcmail.nl