Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-GEZYOGAvj

VE-Kundalini Yoga

VE-Kundalini Yoga
Cursuscode: VE-GEZYOGAvj

Kundalini yoga is een actieve vorm van yoga waarbij je direct kunt ervaren wat de oefening voor je doet. Dynamische lichaamsoefeningen worden gecombineerd met verschillende ademhalingstechnieken en creatieve meditaties.

Kundalini yoga werkt direct op het zenuwstelsel en op het klierensysteem, waardoor je het effect van de oefeningen meteen aan den lijve ervaart. Je voelt je al na een paar lessen vitaler, stressbestendiger en meer in balans met lichaam en geest. Kundalini yoga kan door iedereen worden beoefend. Het is ook mogelijk om de oefeningen zittend op een stoel te doen. Als beginnende leerling kun je zo snel gaan als jouw lenigheid en uithoudingsvermogen aankunnen. Kundalini yoga is geen wedstrijd.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Docent: Isabelle Kelly
Heeft u vragen? Mail de docent! Haar e-mailadres vindt u onderaan deze pagina bij haar profiel.

Dinsdag 7 februari 2023
10 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 129,00
Mw. I. (Isabelle) Kelly

Trek alvast makkelijk zittende kleding aan, i.v.m. Covid-19 virus is er geen omkleedmogelijkheid voor en na de cursus. 

Meenemen: uw eigen yogamat en evt. handdoek

19:00 - 20:15
Locatie: Gymzaal De Messenmaker (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
I. (Isabelle) Kelly
I. (Isabelle) Kelly
Graag zou ik mij kort willen voorstellen. Ik ben Isabelle Kelly en ik ben van Ierse afkomst, vanaf 1975 woon ik met veel plezier in Veldhoven. Na jarenlang met veel passie in de hulpverlening gewerkt te hebben ben ik inmiddels met pensioen.
In 2004 heb ik Kundalini Yoga ondekt. Deze dynamische vorm van yoga heeft me veel inzichten gegeven in de helende krachten van ons lichaam.
De opleiding tot Kundalini yoga docent heb ik in 2015 voltooid. In navolging daarop heb ik les gegeven op verschillende plekken waaronder De Parasol te Veldhoven, GGzE te Eindhoven en Heel Huis te Eindhoven.
Het geeft me veel energie en voldoening om de technieken en inzichten vanuit de Kundalini yoga traditie met cursisten te delen.
Heeft u vragen? Mail naar: isabellekelly@live.nl