Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TCH300

VE-Chinees (Mandarijn) niveau 3

VE-Chinees (Mandarijn) niveau 3
Cursuscode: VE-TCH300

Ieder van ons gaat op de een of andere manier met China om. We kopen goederen gemaakt in China, gaan naar Chinese restaurants, studeren Chinese vechtsporten en beoefenen Chinese gymnastiek Tai Chi. We gebruiken dingen die in China zijn uitgevonden, zoals een kompas, papier, buskruit en nog veel meer. 

We zijn benieuwd hoe dit land, voorheen gesloten voor de buitenwereld, in enkele decennia de tweede economie ter wereld is geworden. Wat is haar geheim? Om het te begrijpen, leren steeds meer mensen Chinees.

In onze cursussen leren we de basis van de Chinese taal. Onze lessen zijn voornamelijk communicatief.

In het derde studiejaar gebruiken we “New Practical Chinese Reader” Part 2. Studenten leren communiceren op een hoger niveau: ze kunnen Chinees spreken over verschillende onderwerpen, ze maken kennis met Chinese tradities, cultuur en kunst.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Docent: Elena Berwers
Heeft u vragen? Mail de docent! U vindt haar mailadres onderaan deze pagina bij haar profiel.

Dinsdag 21 september 2021
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00
Mw. E.V. (Elena) Berwers
Boek: Chinees (Mandarijn) niveau 3 en 4 (klik hier voor meer informatie)
20:00 - 21:00
Locatie: Het Tweespan - Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
E.V. (Elena) Berwers
E.V. (Elena) Berwers
In totaal heeft Elena ongeveer 15 jaar in China gewoond. Afgestudeerd aan de universiteit en behaalde een doctoraal diploma in de Chinese taal en literatuur. Elena is echt enthousiast over haar werk, verliefd op China en de Chinese taal. Als hobby vertaalt ze Chinese poëzie. Ieder jaar reist ze regelmatig naar China om haar kennis bij te werken en om nieuwe woorden en uitdrukkingen te bestuderen. Als docent beveelt de studenten aan om nieuwe programma's en apps te gebruiken die gerelateerd zijn aan de Chinese taal. Zij probeert haar lessen boeiend en divers te maken, daarvoor maakt ze gebruik van interactieve oefeningen, rollenspellen en quizzen.
Voor vragen aan de docent, mail naar: elenaberwers@gmail.com