Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: -VE-TCH400

VE-Chinees (Mandarijn) niveau 4

VE-Chinees (Mandarijn) niveau 4
Cursuscode: -VE-TCH400

Op dit niveau leren cursisten in detail te spreken over het weer, sport, hobby's en leefomstandigheden. U zult zelfstandig uw vliegtickets en een hotelkamer in het Chinees kunnen bestellen, een afspraak maken, commentaar geven op elk evenement; vertellen over een incident en een Chinese dokter kunnen bezoeken.

Via originele teksten leert u veel over Chinese tradities, over nationale kunst (schilderkunst "Guohua", Shaoxing opera). In termen van grammatica zal de studie van ruimtelijke oriëntatie, verleden, toekomstige en voortdurende tijd worden voortgezet; uiting geven aan een snelle verandering van gebeurtenissen of een verandering in een situatie.

Na afronding van deze cursus kunt u slagen voor het HSK Level 3-examen.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Docent: mevr. Elena Berwers
Vragen? Mail de docent! Het e-mailadres staat onderaan deze pagina bij de docentinformatie

Dinsdag 21 september 2021
25 lessen van 1 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00
Mw. E.V. (Elena) Berwers
Boek: Chinees (Mandarijn) niveau 3 en 4 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 19:45
Locatie: Het Tweespan - Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Cursus geannuleerd >
E.V. (Elena) Berwers
E.V. (Elena) Berwers
In totaal heeft Elena ongeveer 15 jaar in China gewoond. Afgestudeerd aan de universiteit en behaalde een doctoraal diploma in de Chinese taal en literatuur. Elena is echt enthousiast over haar werk, verliefd op China en de Chinese taal. Als hobby vertaalt ze Chinese poëzie. Ieder jaar reist ze regelmatig naar China om haar kennis bij te werken en om nieuwe woorden en uitdrukkingen te bestuderen. Als docent beveelt de studenten aan om nieuwe programma's en apps te gebruiken die gerelateerd zijn aan de Chinese taal. Zij probeert haar lessen boeiend en divers te maken, daarvoor maakt ze gebruik van interactieve oefeningen, rollenspellen en quizzen.
Voor vragen aan de docent, mail naar: elenaberwers@gmail.com