Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TEN300

VE- Engels niveau 3

VE- Engels niveau 3
Cursuscode: VE-TEN300

De basiscursussen zijn bedoeld voor mensen met geen tot weinig kennis van het Engels, maar ook voor mensen die wel een bepaalde basiskennis hebben die weer opgehaald moet worden.

De cursus Engels niveau 3 staat in het teken van het basiskennis van Engels. In deze lessen wordt onder andere gewerkt aan woordenschat, grammatica en uitspraak. Verder komen de vier vaardigheden voor een taal aan bod: lezen, luisteren, spreken en schrijven.

Heden ten dage gaan we ervan uit dat er ietsje kennis van de Engelse taal aanwezig is. We gebruiken al veel Engelse woorden in het Nederlands en programma’s op radio en TV zijn doorspekt met Engelse termen.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Test zelf hier uw taalniveau.

Docent: Ellen Meijer-de Brie
Vragen? Mail de docent!. Het e-mailadres staat onderaan deze pagina bij docentinformatie

 

Donderdag 23 september 2021
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 289,00
Mw. E. (Ellen) Meijer-de Brie
Boek: VE-Engels niveau 3 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Ontmoetingscentrum De Ligt Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
E. (Ellen) Meijer-de Brie
E. (Ellen) Meijer-de Brie
Ellen Meijer geeft sinds 2006 lessen in Engels en Nederlands op verschillende niveaus. Haar kennis heeft ze onder andere opgedaan op de pabo in Tilburg, als au pair in Engeland en via de University of Cambridge. Ellen stemt haar lessen af op wat de deelnemers aan de cursus willen leren; ook al wordt er in sommige cursussen een methode gevolgd, er is altijd ruimte voor improvisatie en wat extra's. Daarnaast houdt ze van een kwinkslag, want met een beetje humor blijft de stof veel beter hangen!
Heeft u vragen? Mail de docent: embtekst@gmail.com