Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TFR100

VE-Frans niveau 1

VE-Frans niveau 1
Cursuscode: VE-TFR100

Deze cursus is geschikt voor cursisten die nooit eerder iets aan Frans gedaan hebben, maar ook voor diegenen die al ooit 1 of 2 jaar Frans hebben gehad tijdens een cursus of op de middelbare school en weer een nieuwe start willen maken.

We werken met de methode Voyages nieuw 1 waarin de taalvaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven afwisselend aan bod komen. De mondelinge communicatie staat voorop: de oefeningen bieden veel gelegenheid om in gesprekssituaties het geleerde direct toe te passen. Zo wordt de Franse taal vanaf het begin veel gebruikt.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Docent: dhr Alex Rombouts
Heeft u vragen? Mail de docent. Het e-mailadres vindt u onderaan de cursusinformatie.

Maandag 20 september 2021
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 289,00
Dhr. A.P.H.M. (Alex) Rombouts
Boek: Frans niveau 1 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Ontmoetingscentrum De Ligt Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
A.P.H.M. (Alex) Rombouts
A.P.H.M. (Alex) Rombouts
Mijn naam is Alex Rombouts. Ik ben 65 jaar en ik heb 40 jaar in het middelbaar onderwijs Frans gegeven en 10 jaar in het avondonderwijs aan beginners tot en met conversatieniveau.
Mijn doel is om cursisten op een zo gevarieerd mogelijke manier te leren praten in het Frans. Het mondeling aspect staat dus centraal binnen de lessen. Daarnaast is het schrijven als ondersteuning ook belangrijk om in het Frans een gesprek te kunnen voeren.
Stap voor stap probeer ik u tijdens de lessen op een productieve manier (leren door doen!) kennis te laten maken met deze geweldige taal!
A bientôt!
Voor vragen aan de docent, mail naar: info@vu-eindhoven.nl , wij sturen de mail dan door.