Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TSP999

VE-¿Leemos juntos en español?

VE-¿Leemos juntos en español?
Cursuscode: VE-TSP999

¿Leemos juntos en español?

Laten we samen een boek lezen en bespreken in het Spaans. Het kan gaan om een boek dat is vertaald naar het Spaans of het kan gaan om een boek van een Spaanse auteur. Elke week zullen we ons verdiepen in ongeveer 20 pagina's die de cursisten thuis hebben gelezen. Tijdens het bespreken van het boek, zullen er misschien diverse onderwerpen uit de Spaanse cultuur en literatuur spontaan aan de orde komen; we kunnen in overleg met de docent over deze onderwerpen gaan converseren.
Om aan deze activiteit deel te kunnen nemen, heeft u al enkele jaren Spaanse les gehad. Grammatica wordt niet behandeld tijdens deze lessen. Je moet zeker 2 á 3 jaar Spaans hebben gevolgd (niveau A2)

We starten met een eenvoudig leesboekje om even te wennen aan het lezen in het Spaans, daarna gaan we over naar leesniveau A2/B1. We gaan starten met de serie "Los Fernández”, auteurs Ana Maroto, Jaime Corpas, uitgever Intertaal

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Docent: Paqui Palacios Román
Heeft u vragen? Mail de docent. Haar e-mailadres vindt u onderaan deze pagina bij haar profiel.

Dinsdag 4 oktober 2022
26 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 344,00
Mw. F (Paqui) Palacios Román
Boek: Spaans lezen met Paqui (klik hier voor meer informatie)
20:45 - 22:00
Locatie: D'n Bond - Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
F (Paqui) Palacios Román
F (Paqui) Palacios Román
Veel Nederlanders gaan naar Spanje of Zuid-Amerika met vakantie of doen zaken met Spanje of Spaans sprekende werelddelen.
Spaans is tegenwoordig de taal die na Chinees het meest gesproken wordt in de wereld. Met de Spaanse taal, naast de Engelse taal, kunt u in veel werelddelen communiceren zowel tijdens uw vakantie als tijdens uw stage of zakelijke reizen.
Wilt u zich praktisch goed verstaanbaar kunnen maken in het Spaans of zou u zich daarin willen verdiepen, volg dan een van de door ons aangeboden cursussen Spaans. U bent van harte welkom! ¡Bienvenido!
Heeft u vragen, mail de docente: Paqui@warbroek.nl