Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TSP950

VE-Spaans Conversatie A1

VE-Spaans Conversatie A1
Cursuscode: VE-TSP950

Een opfriscursus voor iedereen die een redelijke basiskennis van de Spaanse taal heeft en het boek Con Gusto 1 heeft afgerond.

Bij deze cursus ligt de nadruk op veel spreek- en luistervaardigheid van de Spaanse taal. We besteden daarnaast ook aandacht aan woordkennis en andere aspecten van de taal zoals het lezen van korte teksten en culturele aspecten uit diverse Spaanstalige landen.

Enkele lesthema’s: vertellen over dagelijkse bezigheden/hobby’s, praten over familie/vrienden, iemands uiterlijk beschrijven, afspraakjes maken, het weer, praten over vakantie, de verleden tijd.
Voor deze conversatiecursus hoef je geen ander lesboek te kopen. De cursus wordt immers gaandeweg opgesteld door de leerkracht.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Talen kunt u vragen stellen aan onze taaldocenten. Klik hier voor informatie over de Informatieavond Talen

Docent: mevr. C. Louwers-Castano
Vragen? Mail de docent. Haar e-mailadres staat onderaan deze pagina bij de docentinformatie.

Maandag 9 mei 2022
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 99,00
Mw. M. R. (Charo) Louwers-Castano
19:00 - 20:30
Locatie: Ontmoetingscentrum De Ligt Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. R. (Charo) Louwers-Castano
M. R. (Charo) Louwers-Castano
Sinds mijn 16e woon ik in Nederland, een land waarop ik verliefd geworden ben. In 2001 ben ik als docent Spaans begonnen. Dit is me toen zo goed bevalen dat ik er nooit meer mee ben gestopt. Ik stimuleer mijn cursisten in de taalvaardigheid die ze straks nodig hebben en geef ze inzicht in de Spaanse cultuur.
Als docent beschik ik over didactische vaardigheden en passie voor de Spaanse taal. Het Spaans is een Romeinse taal en een van de meest gesproken talen ter wereld. De oorsprong van de Spaanse taal is Spanje, maar inmiddels zijn er in Latijns Amerika meer mensen die de Spaanse taal spreken dan in Spanje zelf.
Heeft u interesse om niet alleen de Spaanse taal, maar ook de cultuur beter tel leren kennen? Kom dan bij ons, we zullen het u met veel plezier leren.
Voor meer vragen kunt u mailen naar charolouwers@gmail.com. ¡Vamos!