Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TSP900

VE-Spaans conversatie beginners (B1) overdag

VE-Spaans conversatie beginners (B1) overdag
Cursuscode: VE-TSP900

Wat leer je in deze cursus? Zonder moeite praten in de verleden tijd, gebruik van de subjuntivo en praten over verschillende actuele thema’s. De lessen worden in het Spaans gegeven en conversatie staat met medecursisten centraal. De nadruk ligt op het voeren van gesprekken in alledaagse situaties. Ook komen grammatica, woordenschat, leesteksten en uitspraak aan de orde. En dat doen we aan de hand van het boek Con Gusto 3, waarin ook allerlei oefeningen staan. In deze cursus verdiepen we ons in relevante thema’s uit de Spaanstalige wereld, met gevarieerde teksten, video’s en speelse oefeningen. 

Docent: Charo Louwers-Castaño
Heeft u vragen? Stuur een mail naar de admnistratie, wij sturen die aan haar door: info@vu-eindhoven.nl

Maandag 14 september 2020
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 259,00
Mw. M. R. (Charo) Louwers-Castano
Boek: Con Gusto 3 (klik hier voor meer informatie)

Let op: heeft u een BEVESTIGING van DEELNAME ontvangen per e-mail dat de cursus start? Bestel dan pas de boeken.
Please note: did you receive a CONFIRMATION of the START of the course by e-mail? In this case you can purchase the books. 

10:00 - 11:30
Locaties: D'n Bond - Veldhoven, online les, online les, D'n Bond - Veldhoven, online les, D'n Bond - Veldhoven, online les, D'n Bond - Veldhoven, online les, online les, online les (klik hier voor de adresgegevens)
M. R. (Charo) Louwers-Castano
M. R. (Charo) Louwers-Castano
Ik ben een enthousiaste en gekwalificeerde docent Spaans die meer dan 20 jaar ervaring heeft met lesgeven. Vanuit mijn Spaanse oorsprong en taalbeheersing breng ik graag de Spaanse taal, cultuur en gewoontes over. Ik richt me hierbij zowel op particulieren als op bedrijven die zaken doen met Spaanstalige landen. Mijn uitgangspunt is dat praktijk de beste en snelste manier is om te leren. Mijn lessen zijn dan ook gebaseerd op praktische handvatten en mijn ervaring als docent Spaans.