Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TSP900 overdag

VE-Spaans conversatie beginners (B1) overdag

VE-Spaans conversatie beginners (B1) overdag
Cursuscode: VE-TSP900 overdag

Wat leer je in deze cursus? Zonder moeite praten in de verleden tijd, het gebruik van de subjuntivo leren en praten over verschillende actuele thema’s met gevarieerde teksten, video’s en speelse oefeningen. De conversatie met medecursisten staat centraal en de nadruk ligt op het voeren van gesprekken over alledaagse situaties. Ook komen grammatica, woordenschat, leesteksten en uitspraak aan de orde. En dat doen we aan de hand van het boek Con Gusto 3 (op dit moment vanaf Unidad 7).

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Docent: Charo Louwers-Castaño
Heeft u vragen? Stuur een mail naar de docent, haar gegevens staan onder de cursusinformatie.

Maandag 20 september 2021
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 289,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M. R. (Charo) Louwers-Castano
Boek: Con Gusto 3 (klik hier voor meer informatie)
10:00 - 11:30
Locatie: D'n Bond - Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
M. R. (Charo) Louwers-Castano
M. R. (Charo) Louwers-Castano
Sinds mijn 16e woon ik in Nederland, een land waarop ik verliefd geworden ben. In 2001 ben ik als docent Spaans begonnen. Dit is me toen zo goed bevalen dat ik er nooit meer mee ben gestopt. Ik stimuleer mijn cursisten in de taalvaardigheid die ze straks nodig hebben en geef ze inzicht in de Spaanse cultuur.
Als docent beschik ik over didactische vaardigheden en passie voor de Spaanse taal. Het Spaans is een Romeinse taal en een van de meest gesproken talen ter wereld. De oorsprong van de Spaanse taal is Spanje, maar inmiddels zijn er in Latijns Amerika meer mensen die de Spaanse taal spreken dan in Spanje zelf.
Heeft u interesse om niet alleen de Spaanse taal, maar ook de cultuur beter tel leren kennen? Kom dan bij ons, we zullen het u met veel plezier leren.
Voor meer vragen kunt u mailen naar charolouwers@gmail.com. ¡Vamos!