Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TSP900 overdag

VE-Spaans conversatie halfgevorderden overdag

VE-Spaans conversatie halfgevorderden overdag
Cursuscode: VE-TSP900 overdag

Deze conversatiecursus Spaans is bedoeld voor wie de cursus Spaans conversatie beginners bij de Volksuniversiteit Eindhoven heeft gedaan en nu de spreekvaardigheid wil verbeteren. Hierbij hebben we Con Gusto 1 en 2 behandeld en Con Gusto 3 bijna afgerond.

Aan bod komen actuele thema’s als cultuur, reizen en duurzaamheid maar we zullen ook spreken over gebeurtenissen uit het verleden en over hoe het leven vroeger was. Grammaticale structuren en woordenschat die in de cursussen Spaans A1-A2 zijn behandeld, worden herhaald, zodat je aan het eind van de cursus beter met Spaans uit de voeten kunt.
 
Lesmateriaal: de docente stuurt per e-mail materiaal voor zelfstudie en voorbereiding van de les. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. 

Docent: mevr. C. Louwers-Castaño
Wil je meer informatie of advies over je niveau? Stuur een mail naar de docent, haar gegevens staan onder de cursusinformatie., dan neemt de docent contact met je op.

Maandag 19 september 2022
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 344,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M. R. (Charo) Louwers-Castano
10:00 - 11:30
Locatie: D'n Bond - Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. R. (Charo) Louwers-Castano
M. R. (Charo) Louwers-Castano
Sinds mijn 16e woon ik in Nederland, een land waarop ik verliefd geworden ben. In 2001 ben ik als docent Spaans begonnen. Dit is me toen zo goed bevalen dat ik er nooit meer mee ben gestopt. Ik stimuleer mijn cursisten in de taalvaardigheid die ze straks nodig hebben en geef ze inzicht in de Spaanse cultuur.
Als docent beschik ik over didactische vaardigheden en passie voor de Spaanse taal. Het Spaans is een Romeinse taal en een van de meest gesproken talen ter wereld. De oorsprong van de Spaanse taal is Spanje, maar inmiddels zijn er in Latijns Amerika meer mensen die de Spaanse taal spreken dan in Spanje zelf.
Heeft u interesse om niet alleen de Spaanse taal, maar ook de cultuur beter tel leren kennen? Kom dan bij ons, we zullen het u met veel plezier leren.
Voor meer vragen kunt u mailen naar charolouwers@gmail.com. ¡Vamos!