Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TSP100

VE-Spaans niveau 1

VE-Spaans niveau 1
Cursuscode: VE-TSP100

In deze cursus wordt het eerste deel van het boek Con Gusto 1 (nieuw) behandeld. De cursist besteedt zo’n 2 uur per week aan leren/huiswerk maken. Er wordt een goede basis gelegd en aan het einde van het jaar kunt u eenvoudige gesprekken voeren (van niveau 0 op weg naar niveau A1).

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten of voor het bepalen van uw niveau en het lesmateriaal inzien. 

Niveau 1 wordt door verschillende docenten gegeven. Klik op Meer informatie, onderaan vindt u de docenteninformatie en mailadres als u contact wilt opnemen. 

Woensdag 28 september 2022
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 314,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M. R. (Charo) Louwers-Castano
Boek: Spaans 1, 2 & intensief 1 (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:45
Locatie: Ontmoetingscentrum De Ligt Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. R. (Charo) Louwers-Castano
M. R. (Charo) Louwers-Castano
Sinds mijn 16e woon ik in Nederland, een land waarop ik verliefd geworden ben. In 2001 ben ik als docent Spaans begonnen. Dit is me toen zo goed bevalen dat ik er nooit meer mee ben gestopt. Ik stimuleer mijn cursisten in de taalvaardigheid die ze straks nodig hebben en geef ze inzicht in de Spaanse cultuur.
Als docent beschik ik over didactische vaardigheden en passie voor de Spaanse taal. Het Spaans is een Romeinse taal en een van de meest gesproken talen ter wereld. De oorsprong van de Spaanse taal is Spanje, maar inmiddels zijn er in Latijns Amerika meer mensen die de Spaanse taal spreken dan in Spanje zelf.
Heeft u interesse om niet alleen de Spaanse taal, maar ook de cultuur beter tel leren kennen? Kom dan bij ons, we zullen het u met veel plezier leren.
Voor meer vragen kunt u mailen naar charolouwers@gmail.com. ¡Vamos!