Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TSP120

VE-Spaans niveau 1 overdag

VE-Spaans niveau 1 overdag
Cursuscode: VE-TSP120

Niveau 1 is bestemd voor iedereen die geen of heel weinig kennis van het Spaans heeft. De grondbeginselen van de Spaanse taal leer je met behulp van Con Gusto NIEUW deel 1, een communicatieve methode die speciaal is samengesteld voor volwassenen. In deze methode is er aandacht voor cultuur, leesvaardigheid, schrijfvaardigheid, luistervaardigheid en vooral spreekvaardigheid. Iedere groep heeft een ander tempo, maar het streven is om in dit cursusjaar de hoofdstukken 1 t/m 6 van het boek te behandelen. Je moet rekenen op minstens 2 uur huiswerk in de week! Je gaat thuis actief aan de slag om je woordenschat op te bouwen en de grammatica te leren.
De les is er vooral voor bedoeld om vanaf les 1 direct te beginnen met spreken. Daarnaast legt de docent natuurlijk de nieuwe grammaticaregels uit en worden eventuele problemen bij het huiswerk besproken. 

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. 

Vragen? Mail de docent!
Het e-mailadres van de docent vindt u bij de docentinformatie onderaan deze pagina.

Dinsdag 4 oktober 2022
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 09:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 314,00
Mw. F (Paqui) Palacios Román
Boek: Spaans 1, 2 & intensief 1 (klik hier voor meer informatie)
09:00 - 10:30
Locatie: D'n Bond - Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
F (Paqui) Palacios Román
F (Paqui) Palacios Román
Veel Nederlanders gaan naar Spanje of Zuid-Amerika met vakantie of doen zaken met Spanje of Spaans sprekende werelddelen.
Spaans is tegenwoordig de taal die na Chinees het meest gesproken wordt in de wereld. Met de Spaanse taal, naast de Engelse taal, kunt u in veel werelddelen communiceren zowel tijdens uw vakantie als tijdens uw stage of zakelijke reizen.
Wilt u zich praktisch goed verstaanbaar kunnen maken in het Spaans of zou u zich daarin willen verdiepen, volg dan een van de door ons aangeboden cursussen Spaans. U bent van harte welkom! ¡Bienvenido!
Heeft u vragen, mail de docente: Paqui@warbroek.nl