Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TSP200

VE-Spaans niveau 2 overdag

VE-Spaans niveau 2 overdag
Cursuscode: VE-TSP200

U heeft al een jaar Spaans achter de rug, of u heeft voldoende Spaans geleerd om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. In deze cursus vergroot u uw grammaticaniveau en vocabulaire en kunt u zichzelf uitdrukken in verschillende communicatieve contexten. De basis wordt verder uitgebreid en we gaan proberen het geleerde vlotter in de praktijk te brengen.
De cursussen Spaans worden niet op een schoolse manier gegeven. Bij ons leert u het Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin u uw vaardigheid in het Spaans al snel verder ziet groeien.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Docent: Ana Esquiroz Prim
Heeft u vragen voor de docent?
Haar e-mailadres vindt u onderaan deze pagina bij haar profiel.

Woensdag 3 november 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 181,00
Mw. A. (Ana) Esquiroz Prim
Boek: Con Gusto 1 (oude versie) (klik hier voor meer informatie)
10:00 - 11:30
Locatie: D'n Bond - Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Ana) Esquiroz Prim
A. (Ana) Esquiroz Prim
Hola ! Ik ben Ana en ik kom uit Pamplona in het noorden van Spanje. Nadat ik mijn studie Spaans aan de universiteit van Navarra heb afgerond ben ik naar Nederland verhuisd. Na 20 jaar als universitair docente Spaans aan de TUE heb gewerkt, ben ik onder meer begonnen bij de Volksuniversiteit Eindhoven met het verzorgen van diverse cursussen Spaans. Mijn passie is de Spaanse taal en cultuur en in mijn lessen breng ik mijn enthousiasme graag over. Mijn hobby's zijn wandelen, koken, lezen en genieten van mijn vakanties in Spanje !
Voor vragen aan de docent, mail naar: a.esquiroz@upcmail.nl