Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TSP300

VE-Spaans niveau 3

VE-Spaans niveau 3
Cursuscode: VE-TSP300

Na het afronden van de cursus Spaans 3 is de cursist in staat zinnen en meest voorkomende  uitdrukkingen te begrijpen die verband hebben met zaken van direct belang (bijvoorbeeld persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk). De cursist kan ook communiceren in simpele en alledaagse taken. Bovendien kan de cursist in eenvoudige bewoordingen aspecten van de eigen achtergrond en onmiddellijke omgeving beschrijven.

Hoofdstukken 1 t/m 6 van de methode Con Gusto 2 worden tijdens de cursus behandeld. De grammaticale kern in de cursus is de verleden tijd.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Vragen? Mail de docent! Het e-mailadres staat onderaan deze pagina bij de docentinformatie.

Woensdag 29 september 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 289,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M. R. (Charo) Louwers-Castano
Boek: (VE-VA) Spaans 3 en 4 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Ontmoetingscentrum De Ligt Veldhoven (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
M. R. (Charo) Louwers-Castano
M. R. (Charo) Louwers-Castano
Sinds mijn 16e woon ik in Nederland, een land waarop ik verliefd geworden ben. In 2001 ben ik als docent Spaans begonnen. Dit is me toen zo goed bevalen dat ik er nooit meer mee ben gestopt. Ik stimuleer mijn cursisten in de taalvaardigheid die ze straks nodig hebben en geef ze inzicht in de Spaanse cultuur.
Als docent beschik ik over didactische vaardigheden en passie voor de Spaanse taal. Het Spaans is een Romeinse taal en een van de meest gesproken talen ter wereld. De oorsprong van de Spaanse taal is Spanje, maar inmiddels zijn er in Latijns Amerika meer mensen die de Spaanse taal spreken dan in Spanje zelf.
Heeft u interesse om niet alleen de Spaanse taal, maar ook de cultuur beter tel leren kennen? Kom dan bij ons, we zullen het u met veel plezier leren.
Voor meer vragen kunt u mailen naar charolouwers@gmail.com. ¡Vamos!