Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VE-TSP400

VE-Spaans niveau 4

VE-Spaans niveau 4
Cursuscode: VE-TSP400

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die al een zekere kennis hebben van de Spaanse grammatica en hebben kennis gemaakt met de Indefinido en de Imperfecto. Er is dan ook voldoende aandacht voor spreekvaardigheid, naast de vaardigheden leesvaardigheid, luistervaardigheid, schrijfvaardigheid, grammatica en cultuur.

De grammatica wordt verder uitgebreid met o.a. het blijven herhalen van het gebruik van de verleden tijden, uitbreiding woordenschat en het leren van de imperativo, (de gebiedende wijs), de futuro, (de toekomende tijd), en de condicional (voorwaardelijke wijs).

Door middel van deze cursus wordt de Spaanse taal verder ontwikkeld en verbeterd.

Lesmateriaal: Con Gusto 2 (oude versie). Hoofdstukken 1 t/m 4 zijn behandeld.

Tijdens onze jaarlijkse Informatieavond Cursussen kunt u vragen stellen aan onze docenten en het lesmateriaal inzien. Klik hier voor meer informatie.

Docent: mevr. C. Louwers-CastañoHeeft u vragen? Stuur een mail naar de docent, haar gegevens staan onder de cursusinformatie.

Woensdag 28 september 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 344,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M. R. (Charo) Louwers-Castano
Boek: (VE-VA) Spaans 3 en 4 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locaties: Ontmoetingscentrum De Ligt Veldhoven, thuislocatie mw C. Louwers, thuislocatie mw C. Louwers, thuislocatie mw C. Louwers (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
M. R. (Charo) Louwers-Castano
M. R. (Charo) Louwers-Castano
Sinds mijn 16e woon ik in Nederland, een land waarop ik verliefd geworden ben. In 2001 ben ik als docent Spaans begonnen. Dit is me toen zo goed bevalen dat ik er nooit meer mee ben gestopt. Ik stimuleer mijn cursisten in de taalvaardigheid die ze straks nodig hebben en geef ze inzicht in de Spaanse cultuur.
Als docent beschik ik over didactische vaardigheden en passie voor de Spaanse taal. Het Spaans is een Romeinse taal en een van de meest gesproken talen ter wereld. De oorsprong van de Spaanse taal is Spanje, maar inmiddels zijn er in Latijns Amerika meer mensen die de Spaanse taal spreken dan in Spanje zelf.
Heeft u interesse om niet alleen de Spaanse taal, maar ook de cultuur beter tel leren kennen? Kom dan bij ons, we zullen het u met veel plezier leren.
Voor meer vragen kunt u mailen naar charolouwers@gmail.com. ¡Vamos!