Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Informatieavond talen

28 augustus 2019

For English translation, see below Dutch text

Op woensdag 28 augustus wordt de jaarlijkse informatieavond gehouden voor de talen. De meeste docenten zijn aanwezig waar u kennis mee kunt maken en uw vragen aan kunt stellen over uw evt. instroomniveau van de taal die u wilt gaan volgen. Op deze avond is het ook mogelijk om direct in te schrijven.
De informatieavond is te bezoeken tussen 19.00 en 21.00 uur in het van Maerlantlyceum aan de Jacob van Maerlantlaan 11 te Eindhoven.

Lees meer

Vroegboekkorting 3% / Early Bird Discount 3%

15 juni 2019

De hele maand juli biedt de Volksuniversiteit een vroegboekkorting van 3% ! De korting geldt voor bijna alle cursussen in het seizoen 2019-2020. Bij inschrijving wordt de korting weergegeven en automatisch verwerkt.
Until July 31st an Early Bird discount of 3% is given to students who register for a course during the month of July. When registering the discount is automatically processed.

Let op! Een uitzondering op de vroegboekkorting is de Reanimatie/BLS cursus, dit omdat dit een vaste cursusprijs is en dit een externe aanbieder is. 

Lees meer
Academisch Genootschap

Academisch Genootschap filosofieforum

31 mei 2019

Op 4 juni om 20:00 uur vindt in het AG-gebouw aan de Parklaan het AG-filosofieforum plaats. Hier wordt het programma bekendgemaakt voor het Filosofie seizoen 2019-2020. Zowel leden van het Academisch Genootschap als niet-leden zijn van harte welkom, zowel bij het forum (gratis), als later voor deelname aan een filosofiewerk- of leesgroep. 

Lees meer

Test uw talenkennis zelf (Dialang)

30 april 2019

For English translation, see below Dutch text

Wilt u zelf uw talenkennis testen? Dit kan via Dialang. Hieronder wordt beschreven hoe dit werkt.
In eerste instantie is de website van Dialang in het Engels, op het tweede scherm kunt u bovenin de door u gewenste instructietaal aangeven.
Ga daarna verder en navigeer met de aangegeven knoppen door de test.

Lees meer

Overzicht nieuwsbrieven

01 juli 2018

Hieronder vindt u de nieuwsbrieven die zijn verstuurd naar degenen die zich hebben aangemeld.
Wilt u ook ongeveer iedere maand op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws en het laatste cursusaanbod? U kunt uzelf aanmelden links op deze pagina.

De nieuwsbrief van juli: Grenzeloos leren / limitless learning

Lees meer
Boek Giois Campagnolo

Cena a casa Campagnolo

24 juni 2018

Giois Campagnolo is al 38 jaar aan de Volksuniversiteit Eindhoven verbonden als docent Italiaans. Het is een markante vrouw met een opmerkelijk levensverhaal. Door haar manier van lesgeven weet zij studenten jaren aan haar en haar lessen te binden en is zij hiermee een ongekend ambassadrice voor de Italiaanse taal en cultuur.

Lees meer

Serata Italiana 2019

13 mei 2018

Op 9 april 2019 werd de Serata Italiana gehouden, deze keer de 24ste editie!

Hieronder enkele sfeerbeelden van de avond:
 

Lees meer