voor een leven lang leren

Nieuws

info

Informatieavond talen / information evening languages

29 augustus 2018

De informatieavond speciaal voor taalcursussen is op woensdag 29 augustus 2018 van 19.00-21.00 uur in het Van Maerlantlyceum, J. van Maerlantlaan 11 in Eindhoven.
On Wednesday the 29th of August visit our information evening especially for language courses. Op deze avond zijn de meeste taaldocenten aanwezig (zie hieronder wie helaas niet aanwezig kan zijn) en kunt u in gesprek met hen over uw instap- of instroomniveau. This is a a walk-in evening where you can meet the teachers and talk with them about your level.

Lees meer

Korting 3 % !

26 juni 2018

Tot en met 31 juli bedt de Volksuniversiteit een korting op cursussen van 3 %! Al veel cursisten maken hier gebruik van. 
Bij inschrijving wordt de korting weergegeven en automatisch verwerkt.

De korting geldt niet voor Vriendenabonnementen en de lezingen op deze pagina: https://www.vu-eindhoven.nl/word-vriend-van-de-vu.

Lees meer
Dialang

Test uw talenkennis zelf (Dialang)

25 juni 2018

Wilt u zelf uw talenkennis testen? Dit kan via Dialang. Hieronder wordt beschreven hoe dit werkt.
In eerste instantie is de website van Dialang in het Engels, op het tweede scherm kunt u bovenin de door u gewenste instructietaal aangeven.
Ga daarna verder en navigeer met de aangegeven knoppen door de test.

Lees meer
Boek Giois Campagnolo

Cena a casa Campagnolo

24 juni 2018

Giois Campagnolo is al 38 jaar aan de Volksuniversiteit Eindhoven verbonden als docent Italiaans. Het is een markante vrouw met een opmerkelijk levensverhaal. Door haar manier van lesgeven weet zij studenten jaren aan haar en haar lessen te binden en is zij hiermee een ongekend ambassadrice voor de Italiaanse taal en cultuur.

Lees meer